Web Analytics Made Easy -
		StatCounter

Over ons - Grieks restaurant Olympia in Leiden

Logo
Logo Olympia Leiden
Ga naar de inhoud
Olympia team
Team Olympia

Geschiedenis

Natuurlijk is het leuk om het een en ander te weten over een restaurant en de mensen.
Restaurant Olympia bestaat al ruim 34 jaar.

Ik zal u eerst even voorstelen aan de eigenaren van Olympia, Anton en zijn vrouw Lia, Astirios en zijn vrouw Woula en Christos en zijn vrouw Stamoula.

Het Griekse restaurant Olympia is 23 oktober 1984 opgericht door de eigenaren Antonis en Christos Alexopoulos en Asterios Pitsiolopoulos. Antonis en Christos zijn broers van elkaar en Asterios is hun zwager. Olympia is dus een echt familiebedrijf. En wat is er nu leuker dan een gezellige avond met familie en vrienden? We proberen in het restaurant de gast het altijd naar wens te maken. Een belangrijk onderdeel dat we proberen te evenaren is de Griekse gastvrijheid zoals die alleen in Griekenland te vinden is. Olympia heeft onlangs een grote verbouwing ondergaan om de Griekse sfeer zoveel mogelijk in het restaurant uit te drukken. Als u een keer lekker wilt genieten van de heerlijke Griekse gerechten en de Griekse gastvrijheid kom dan langs bij Olympia. Op deze site kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van ons restaurant, de mensen erachter en natuurlijk ideeen opdoen voor een heerlijke avond gezellig tafelen. Tevens is het mogelijk om alvast ongestoord een kijkje in ons restaurant te nemen en de gezelligheid te proeven door middel van de fotoimpressies.

Namens restaurant Olympia wensen wij u een aangenaam verblijf op onze site en hopen u snel (weer) in ons restaurant te mogen ontmoeten.Openingstijden

Dinsdag t/m zondag
16.30 tot 24.00 uur

Keuken en afhalen
16.30 tot 22.00 uur
Adres en contact

Restaurant Olympia
Botermarkt 19
2311 EN Leiden

071 513 1929
Meld je aan voor de nieuwsbrief
en mis niets o.a. live muziek en aanbiedingen.

reserveren animatie
Terug naar de inhoud